• Nou!
search

Set 6 piese: 3 vase din inox, compatibile cu plita cu inductie, cu capace din sticla, Grunberg GR1051

Stoc disponibil
239,00 lei
GR1051
Grunberg
Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
Livrare in 48 de ore
26 ani de experienta
Retur in 14 zile

Set 6 piese: 3 vase din inox, compatibile cu plita cu inductie, cu capace din sticla, Grunberg GR1051

Set oale din inox, 6 piese: 3 vase fabricate din inox de inalta calitate, cu manere nituite, rezistente la uzura indelungata, compatibile cu plita cu inductie  si 3 capace din sticla termorezistenta.  

Baza vaselor din inox, este realizata din mai multe straturi  (3) din metal, incapsulate, astfel incat caldura se va distribui uniform pe toata suprafata bazei vasului, iar mancarea nu se va arde.

Setul contine: 

Oala cu capac din sticla, 18 x 16 cm, 4.30 l

Oala cu capac din sticla, 20 x 18 cm, 5.50 l

Oala cu capac din sticla, 22 x 19 cm, 7.00 l

Utilizare si intretinere.

Inainte de prima utilizare spalati vasele cu detergent pentru vase si apa calda pentru a va asigura ca nu au mai ramas reziduri din procesul de fabricatie, apoi uscati-le bine. Inainte de fiecare curatare asigurati-va ca vasul sau capacul s-au racit complet. Daca introduceti oale sau tigai incinse in apa rece, acestea se pot deforma. Aceste vase din otel inoxidabil sunt fabricate astfel incat sa reziste in timp la uzura, atunci cand sunt utilizate pentru a gati la foc mic. Pentru indepartarea petelor rezistente, insistati asupra acelei suprafete utilizand un produs de curatare neabraziv. Aceste vase se pot curata manual sau in masina de spalat vase, totusi pot ramane pete de apa daca vor fi uscate la o temperatura mare, de aceea va recomadam sa le scoateti din masina inainte de a incepe procesul de uscare si sa le uscati folosind un prosop de bucatarie sau o laveta moale.  

Nu puneti capacul incins pe suprafete foarte reci sau in apa rece. Schimbarea brusca de temperatura poate provoca spargerea acestora, lasati-le intotdeauna sa se raceasca inainte de a le curata. 

Referinta
GR1051
Marca
Grunberg
Materialul produsului
Inox + sticla (capac)

Referinte specifice

Produse recomandate