Garntie si service

1.Garantia produselor    

Toate produsele prezentate si comercializate de Victronic.ro, beneficiaza de conditiile de garantie conforme legislatiei din Romania si U.E. in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor si distribuitorului SC JUGUAR IMP SRL . Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de  SC JUGUAR IMP SRL .

In cazul produselor vandute si livrate de Victronic.ro, certificatele de garantie sunt emise fie direct de catre producator, fie de catre SC JUGUAR IMP SRL .

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 24 ore de la receptia marfii, pe adresa service@juguar.ro

Produsele sunt insotite de Certificate de Garantie si beneficiaza de garantie in centrele mentionate explicit pe certificate.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de categoria de produse, de producator si/sau de alte conditii speciale de utilizare si sunt stabilite in politicile comerciale ale SC JUGUAR IMP SRL.

Daca considerati ca produsul nu functioneaza corespunzator, este necesar sa trimiteti/duceti produsul in unitatea service mentionata  mai jos, pentru verificare si diagnosticare.

Pentru certificatele de garantie emise de SC JUGUAR IMP SRL , este necesar sa expediati produsul prin curier rapid catre service-ul  nostru din Bdul Voluntari, nr. 80, VOLUNTARI , ILFOV . Programul este :L-V 8:30-16:30.

Produsul trebuie sa fie insotit de certificat de garantie in original si copie a facturii de achizitie . In momentul preluarii produsului in service se va intocmi un proces verbal, in care trebuie mentionat defectul, date de contact (nr. de telefon, adresa de retur a produsului, adresa de email).

2.Service

Contact service:

Telefon: 021.270.35.38 , 0742.230.999.

Email: service@juguar.ro

Adresa: Bdul Voluntari, nr. 80, VOLUNTARI , ILFOV . Programul este :L-V 8:30-16:30.