search

Set 15 piese: 6 vase din aluminiu, compatibile plita inductie, 4 capace sticla, 3 ustensile, 2 suport, Grunberg GR2715 (verde)

Stoc disponibil
595,00 lei
GR2715V
Grunberg
Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
Livrare in 48 de ore
26 ani de experienta
Retur in 14 zile

Set 15 piese: 6 vase din aluminiu, compatibile cu plita cu inductie, 4 capace din sticla termorezistenta, 3 ustensile nylon, 2 suport protectie din plastic, Grunberg GR2715        

Set vase fabricate din aluminiu turnat, de inalta calitate, placate cu strat anti-aderent marmorat; cu manere ergonomice cauciucate; invelis exterior cu vopsea metalizata; rezistente la uzura indelungata.

Vasele au baza metalica , sunt compatibile cu plita cu inductie si capace din sticla termorezistenta.  

Baza vaselor este realizata din mai multe straturi astfel incat caldura se va distribui uniform pe toata suprafata bazei vasului, iar mancarea nu se va arde.

Setul contine: 

Cratita 16 cm - 1,20 l                        

Cratita 20 cm - 2,30 l                         

Cratita 24 cm - 4,30 l                    

Cratita 28 cm - 6,20 l                               

Tigaie inalta 24 cm - 2,10 l                            

Cratita joasa 28 cm - 3,20 l                         

3 ustensile din nylon                                             

2 suport din plastic  

4 capace din sticla:  16, 20, 24, 28 cm     

Utilizare si intretinere.

Inainte de prima utilizare spalati vasele cu detergent pentru vase si apa calda pentru a va asigura ca nu au mai ramas reziduri din procesul de fabricatie, apoi uscati-le bine. Inainte de fiecare curataresau spalare asigurati-va ca vasul sau capacul s-au racit complet. Daca introduceti oale sau tigai incinse in apa rece, acestea se pot deforma sau deteriora . Aceste vase sunt fabricate din materiale de inalta calitate astfel incat sa reziste in timp la uzura.Pentru indepartarea petelor rezistente, insistati asupra acelei suprafete utilizand un produs de curatare neabraziv. Aceste vase se pot curata manual sau in masina de spalat vase, totusi pot ramane pete de apa daca vor fi uscate la o temperatura mare, de aceea va recomadam sa le scoateti din masina inainte de a incepe procesul de uscare si sa le uscati folosind un prosop de bucatarie sau o laveta moale

Vasele sunt compatibile cu sursa de caldura atat electrica cat si pe gaz , plita cu inductie.  

Nu puneti vasul sau capacul incins pe suprafete foarte reci sau in apa rece. Schimbarea brusca de temperatura poate provoca spargerea sau deteriorarea acestora, lasati-le intotdeauna sa se raceasca inainte de a le curata. 

Referinta
GR2715V
Marca
Grunberg
Materialul produsului
Aluminiu + invelis marmorat

Referinte specifice

Produse recomandate